Header Ads Widget

HUAWEI nova 8i Baru Dilancarkan Di Malaysia dengan Harga Mampu Milik

HUAWEI nova 8i yang baru dilancarkan tahun ini diberitakan lengkap dengan Super Camera, Super Charge, dan Super Screen. Wah, menariknya ! 

Selain itu antara ciri-ciri hebat smartphone terbaru ini termasuklah mempunyai kamera 64MP AI Quad dengan sensor yang lebih besar yang dapat menghasilkan gambar dan video berkualiti tinggi. 


spesifikasi huawei nova 8i


Keistimewaan dan Spesifikasi HUAWEI Nova 8i:

  • HUAWEI nova 8i adalah siri nova pertama yang dikuasakan dengan HUAWEI‘s Industry Leading 66W HUAWEI SuperCharge.
  • Dilengkapi dengan 6.67″ HUAWEI Edgeless Display dengan nisbah skrin ke badan sebanyak 94.7%. Ini membolehkan pengguna merasai pengalaman menonton yang lebih menghiburkan dan lebih selesa.
  • Harganya bermula dengan RM 1299

hadiah free huawei nova 8i

Smartphone terbaru ini boleh didapati di HUAWEI Store Online serta dimana-mana rakan penjual HUAWEI yang mengambil bahagian seperti di Lazada dan juga HUAWEI Flagship Store iaitu di Shopee HUAWEI Official Store.

Setiap pra tempahan yang dibuat dalam tempoh promosi akan menerima barangan percuma yang bernilai sehingga RM260. Ini termasuklah HUAWEI Entertainment Gift set iaitu HUAWEI Video (akses VIP 1 bulan), HUAWEI Cloud Storage (akses 1 bulan – 200GB) dan juga Muzik HUAWEI (3 bulan VIP langganan). 

Baca lagi : Panduan Memilih Smartphone 


.

.


Penafian[disclaimer] : 

Artikel di atas mempunyai link affiliate yang memberikan komisen kepada admin jika anda membeli melalui link tersebut, tetapi tidak akan menjejaskan atau merugikan anda (pembaca). Terima kasih.

Post a Comment

0 Comments